0

En vecka igen!

Hälvätte vad tiden går! 
Förra veckan tog jag med mig Tove plus elli och Ingrid till öppna tjutskolan för lite info om luftvägsstopp. Väldigt nyttig info ju. Dock har både jag och Tovbärt varit förkylda sen dess, so sad. Tål ej barn tydligen. 

Helgen gick i stillsamhetens tecken, kurerade min förkylning med serien sharp objects (har knappt kommit över slutet än, drake vad bra alltså). 

I måndags hälsade vi på hos Cissi en sväng. Matte bjöd på piroger, citat; så jävla billigt med jäst, känner mig tvungen att handla! 

Igår var det hockey i lkpg med josse, satt i kö i en halvtimme i ett parkeringshus. Lätt chockade efter detta åt vi sen mat i rekordfart och sen tittade på LHC -DIF. Möcke trevlig kväll. Agerade taxi åt na, då vi har bebisstol i framsätet så hon fick sitta bak. Hon skötte sig exemplariskt med mkt smaskigt skvaller, precis som jag hoppades. 

Idag har vi hälsat på hos Emma och co en sväng. Anna m barn + farsan var där också. Farsgubben hade med sig egen matlåda pga rädsla att bli bjuden på tacos. Gulligt. 

Tiden däremellan spenderas med gullig bebis plus make. Knäppt ändå att man har en familj som inte är samma som sin ursprungsfamilj ändå. 

Slutligen fyra bilder på Tove. Det enda jag har att fotografera ju. 🤷🏼‍♀️

(null)

Här hos morfar (hennes alltså, min pappa)
(null)
Här på köksgolv. Blixten i pannan syns ordentligt vissa dagar men enligt BB försvinner den inom ett år oftast ⚡️

(null)

Här på ett löv (ej riktigt)

(null)

Slutligen glad hos pappa storchapär
0

Rajtan tajtan

Mitt upp i all lek hos syskon + syskonbarn idag skramlade det till på golvet och Ville tappade helt sonika ut en tand! 
Innan dess styrde grabbarna upp ett vernissage som kostade fem kr om man råkade snegla på. Buissness is buissness. Pappa och jag bidrog sen med varsitt alster till konstsamlingen. 
0

Måndag

Tjenis blögga! Idag har det varit full rulle. Storchapär for iväg till Sthlm imorse så när Tovbärt pratat färdigt om sina drömmar (eller vad det nu är hon tjattrar om varje morgon) så somnade vi om en sväng. Drömmigt värre. 

(null)
Viktigt att hålla i handen plus räv tydligen

Sen drog jag och elli ut på prommis och lunchade lite på stan. Det var gött att blanda nytta och nöje i vanlig ordning. 
Sen hem för blixtvisit i mjölkbåset innan vi pallrade oss vidare mot systra-mi. 
Hemma hos henne bjöds det på mat samt exklusiv syn av hennes äkta make i tighta löparbyxor. Sen hade vi lite tjejkväll med lovis innan jag strosade hemåt igen med trött bebis. 

(null)


Nu ikväll åt jag nachochips till kvällis (bra kvällis) samt glodde på vår tid är nu. Möcket bra serie. Sen skrattade jag för mig själv när jag tänkte på en flera år gammal bild där pappa håller lovas farmor i handen. Kul ju. 

(null)


Imorn blir det rajtan tajtan i lkpg hos Anna och grabbarna.