1

Eftermiddag

(null)

Detta MYS!!!!!
1

Lille onsdagen

Hej blogg! 
I helgen var jag i Göteborg. Jävla livskvalité ändå. Hängde på låset hos syrran strax efter fyra på fredagen, sen bjöd hon på tacos medan grabbarna fick hälsa på sin nya kusin osv. 
På lördagen åt vi gofrulle innan vi begav oss ut på byn. Kikade på instsgramvänliga (fniss) kläder och prylar, träffade K och tog en pizza plus öl. Smakade ljuvligt. 

(null)

På kvällen åt vi sushi, snackade skit, drack vin och glodde på Lady bird. Magisk film. Blödiga som vi är var vi tvugna att fnissa av oss hjärtetyngden med lite roliga klipp på Instagram innan läggis. 

På söndagen köpte vi spontant (men noga övervägt obs!!) varsin drömmig fåtölj från granit. Det var med nöd och näppe vi lyckades frakta hem dem, men OJ vad jag älskarn. Tove också. 

(null) (null)Sen har vardagen dundrat på igen. Hösten är ju skrämmande varm så vi flyttade ut gymet i kvällssolen en sväng. 

(null)

(null)

(null)


Idag var jag på jobbet och hämtade ut ny mobil (KUL!!) samt planerade in en skyddsrond. Måste ju ta mitt ansvar som fackligt skyddsombud 💂🏼‍♀️
Sen gick jag en prommis med Elli och Ingrid i värmen. Avslutade i sedvanlig ordning med en kopp kaffi och kaka innan jag traskade hemåt. Ljuvlig onsdag! 

(null)


Avslutningsvis innebandyträning ikväll. Dominerade väl inte direkt men kul var det!! 
Nu läggis. Ursäkta bara bilder på bebis men VAD SKA JAG ANNARS FOTA liksom 🤷🏼‍♀️

(null)0

Långhelg

Tjena blögga! I fredags tog Storchapär ledigt från jobbet. Så lyxigt att få en extra dag ihop nu när han varit iväg så mkt med jöbbet. 
Tove inledde förmiddagen med ett ordentligt jäs i fåtöljen. 

(null)


Sen hade vi lite besök av stormsläktingarna, fikade bullar och så. Efter detta kaloriintag (som blivit mer regel än undantag nu när jag är mammaledig 🤷🏼‍♀️😋) så gick vi en promenad i härligt väder osv. 
Kvällsaktivitet var bio med Josse och blev kär i lady gaga + bradley cooper (mums i mockajacka!) i en bra men cheesy film. (A star is born)

Lördagen var lite trädgårdsfix, jag försökte hjälpa till så mkt jag kunde med Tove i bärsele. Tog ner hängmattan och drog ut fyra skruvar ur ett bord. Samt tog mitt ansvar som plåtslagare och rensade stuprören. Supereffektiv som ni hör. 
På kvällen gick vi en promenix och handlade kvällsmat som sedan avnjöts med ett parti schack. Tuffaste gänget i stan. 

(null)


Idag är det söndag och jag har hämtat ut ett paket innehållandes finaste mössan till Tovbärt från nabostore.se (<—länk) 
Finns massor fint där och framförallt den otroligt uppskattade teadventskalendern. Eller kaffeadventskalender. Om man hellre vill ha det. Drömmigt sätt att räkna ner till julafton. 

(null)

(null)

På eftermiddagen kom Elin förbi på en kopp kaffe. Vi gjorde allt som stod i vår makt för att locka fram ett ljudligt skratt hos Tove men förgäves. Svårflörtad liten donna. Men väldigt möjsigt att träffa Elin en sväng. 

(null)
Pepp bebis

Sen skulle jag skjutsa henne till tåget, exakt samma sekund kom storch hem från golf och skjutsande bil parkerade precis framför min. UNDAN MED ER skrek jag häftigt innan vi körde iväg. 

Hejdå.