0

Tredje advent

Tjeno! 

Bra senastedagar jag haft! 
I torsdags åkte jag ensam till Stockholm, packade med viktiga saker som bra bok, hörlurar och bröstpump, och så hälsade jag på brorsan! 
Han hade bokat bord på vrålgod restaurang (bistro Barbro) där vi tokmölade i oss sushi, sashimi, tuna-rolls och friterade dumplings. Nomnomnom. 
Sen var det Krunegård-konsert som stod på agendan. Mycket bra drag, mkt bra spellista, mkt bra konsert ♥️ har saknat att gå på livemusik, var verkligen drömmig comeback för mig. 

(null)

(null)


Sen hade bror nån vän som spelade skivor på stekigt ställe så vi gick dit och tog en öl innan vi åkte hem. 
Sen for jag hem till tranås igen efter snabb brunch och vilse-sprint på tågstationen i vanlig ordning. 

Hemma bjöd stormen på tacos och Tove var överlycklig att jag kom hem och skrek glädjetjut hela kvällen. Otrolig välkomstkommitté ändå! 

(null)


Igårkväll kom Johan och Anna på besök, så vi åt lite plock och spelade spel och drack glögg och så. Mycket trevligt, synd bara att charken skivat upp typ centimetertjocka skivor av serranoskinkan så den knappt gick att äta. Toppenkväll hursomhelst. 

(null)


Idag trix och fix i tvättstugan, samt adventsmys med Harry Potter och en delicatoboll. 
Snart jul nu. Vi har sagt TÄNK ATT TOVE FÅR FIRA SIN FÖRSTA JUL nu i typ en månad, men knappt infriat nån julkänsla eller engagemang ändå. Nu säger vi ist ÄH HON MINNS JU ÄNDÅ INGET. Men vi har köpt riktig gran iaf och ska nog se till att vi får en härlig jul hela lilla familjen. 

Nu läggis. 

Kommentera här: