0

Fredag!

Hallå blögga! 
Jag har varit på riktigt träningspass igen! Eller alltså har ju tränat lite men nu ett pass med instruktör. Woho! Känner mig svinstark redan, var ju alltså typ 1,3 år sen jag var på gruppass?! Säger ju en del om fördärvet denna kropp gått igenom. Trodde såklart jag var lika stark som innan graviditet och har därför haft så mkt träningsvärk att jag ej kunnat sätta upp håret i tofs eller kunnat gå sista dagarna. Smart. Så nu har jag några tisdagar framöver med mammaträning (så Tove får följa med!). Kul!! 

Igår var det klippstuga här hemma, så jeppe och rylla kom på besök. Åt god kvällis och avslutade med faboritkortspelet Hollywood i sedvanlig ordning! (Obs vann). 

Tovbärt var äntligen lättsövd igår igen efter några bökiga kvällar. Tror det berott på att hon fått två tänder (!). Så knäppt. På femmånadersdagen ploppade det plötsligt upp en i nerkäken och nu har hon en till halvt uppe bredvid. 

Ska ner på stan med elli, limpen och Ingrid sen. Vi ska luncha och sen gå på Ecce homo utställningen. Ska tydligen finnas ett enormt könsorgan avtecknat, får hålla för ögonen på Tove om det är too much. 


Kommentera här: