1

Lille onsdagen

Hej blogg! 
I helgen var jag i Göteborg. Jävla livskvalité ändå. Hängde på låset hos syrran strax efter fyra på fredagen, sen bjöd hon på tacos medan grabbarna fick hälsa på sin nya kusin osv. 
På lördagen åt vi gofrulle innan vi begav oss ut på byn. Kikade på instsgramvänliga (fniss) kläder och prylar, träffade K och tog en pizza plus öl. Smakade ljuvligt. 

(null)

På kvällen åt vi sushi, snackade skit, drack vin och glodde på Lady bird. Magisk film. Blödiga som vi är var vi tvugna att fnissa av oss hjärtetyngden med lite roliga klipp på Instagram innan läggis. 

På söndagen köpte vi spontant (men noga övervägt obs!!) varsin drömmig fåtölj från granit. Det var med nöd och näppe vi lyckades frakta hem dem, men OJ vad jag älskarn. Tove också. 

(null) (null)Sen har vardagen dundrat på igen. Hösten är ju skrämmande varm så vi flyttade ut gymet i kvällssolen en sväng. 

(null)

(null)

(null)


Idag var jag på jobbet och hämtade ut ny mobil (KUL!!) samt planerade in en skyddsrond. Måste ju ta mitt ansvar som fackligt skyddsombud 💂🏼‍♀️
Sen gick jag en prommis med Elli och Ingrid i värmen. Avslutade i sedvanlig ordning med en kopp kaffi och kaka innan jag traskade hemåt. Ljuvlig onsdag! 

(null)


Avslutningsvis innebandyträning ikväll. Dominerade väl inte direkt men kul var det!! 
Nu läggis. Ursäkta bara bilder på bebis men VAD SKA JAG ANNARS FOTA liksom 🤷🏼‍♀️

(null)Kommentarer:

1 Iza:

skriven

Tove är ju så fin <3

Kommentera här: