0

Natten

Inatt vaknade bebis vid tre, pigg-bajanödig-snorig-magknipig-trött. Vi har inte haft några egentliga såna här nätter innan, men nån gång ska ju vara den första. 
Så jag satt snällt i en fåtölj klockan halv fyra för att lyssna på en blöja som sakta fylldes. Upplevelse. 

Hursomhelst, så har mamma äntligen börjat läsa "ett litet liv" som jag läste för två somrar sen. Den var så jävla stark att jag direkt när jag läst ut den skrev en lång text i Evernote för att sortera tankarna. Sen orkade jag inte tänka på den igen. 
Men nu börjar den komma tillbaka, och det är så sjukt att hjärtklappningen kommer tillbaka bara jag tänker på den. Måste nog läsa om snart. 

(null)

Hälsat på päronen idag också. Pappa bjöd på lunch på Ikea (snällt!) och sen åkte vi hem och lekte med bebis/spelade schack. Två av två omgångar har slutat oavgjort, men den senare var nog egentligen en seger för farsgubben. 

På vägen hem började sen toves magknip så jag fick stanna på en parkering i Mjölby och paniktrösta/amma i baksätet. Typiskt oskönt då Tove ju inte riktigt vet hur man ammas. 

MEN hon sov iaf 20-03 och nu sover hon igen så det ska väl jag också göra. Ville egentligen bara uppmana hela universum att läsa ett litet liv, men samtidigt varna för trauma. 👋🏼

Kommentera här: