1

Höstmyz

Hej vad tiden går fort! Det gör den ju alltid (tyvärr) men numera kan jag ju mäta tiden i bebis utveckling. Galet. 
Tove har nu fått sitt officiella namn; Tove Marie Luna Storm. 
Hon har dessutom hunnit bli tre månader, och kan nu från att ha varit helt hjälplös och beroende av mamipapi nu ligga på mage, lyfta huvet, prata ihjäl sig (oklart vad hon säger dock) osv. 
Dessutom har hon i snart en månad sovit hela nätter, vilket ju är en dröm för nyblivna föräldrar. Hoppas hoppas det håller i sig. 

I helgen hade vi kräftskiva hemma. Tove sov plikttroget  igenom snapsvisor och politiska diskussioner. Vi fick också träffa nytillskottet i vänskapskretsen Ingrid en sväng. Gulligaste minimänniskan någonsin. 

Repat av adelövs marknad med Cissi och Henry har jag gjort också. Varit i lkpg och spenderat syskonbarns studiedag i Valla. Chillat hos Josse, käkat paj-kvällsmatsfika hos jeppe och rylla, spelat kort, gått lite promenader. Och röstat ofc!! Fattar dock ingenting av läget just nu. 

Hösten känns rätt najs alltså. Hoppas Tove tycker det också. Googlade häromdagen "hur underhåller man en 3-månaders bebis". Svårt att veta hur mkt som krävs ju. Men verkade enligt Google som att det jag gör var fullt dugligt. Skön.t. 

(null)

Kommentarer:

1 ellinorehanelll.blogg.se:

skriven

Finaste Tove! Hoppas verkligen Ingrid och hon blir bästa polare!❤️

Kommentera här: