2

Verkligheten

Idag har varit en sån grå dag ändå. Vaknade sent, (skönt) plockade och städade innan bebis (som vaknade ännu senare!) vaknade. Hade ingen frukost men hittade en kiwi. Åkte till föräldraledig bästis och hade det svinmysigt. Tove var på bra humör och somnade en stund på eftermiddagen. 
Åkte sen till macken för att hämta ut paket (som vanligt oops) och sen hem. Träden omkring mig har nästan vikt sig dubbla i blåsten. 
Värmde mjölk, pumpade mjölk, matade med mjölk, luktade mjölk. Det är så mycket fokus på mjölk nu. 

Tittade på tv när Tove sov igen, försökte roa henne efter bästa förmåga när hon vaknade, och hon har varit både glad och ledsen ikväll. Ena sekunden lät det nästan som hennes första riktiga skratt (blev lycklig) andra sekunden supergnällig pga täppt i näsan. 
Alla jag träffar säger njuuuuuuut för tiden går så fort, men varje gång nån säger så får jag dödsångest-för tiden går så fort.
Tänker att mina föräldrar kanske aldrig kommer få se vad hon jobbar med när hon blir stor. Vem hon blir. Om hon gifter sig. 
Tänker att jag inte har en aning om ifall jag tar vara på tiden eller inte? Dagarna bara försvinner tycker jag. Hur vet man om dagen varit värdefull, meningsfull, eller bara en dag som alla andra? 

Jag tänker, och därför känns den här ganska bra dagen också väldigt grå. Jag saknar en del vänner som aldrig vill hälsa på. 

Kommentarer:

1 Iza Palm:

skriven

Lillsnutt. Det är inget överdrivet speciellt som gör tiden speciell, det handlar om det du skriver om, de där sakerna du ser, märker, och gör med Tove. <3

2 Elli:

skriven

❤️❤️❤️

Kommentera här: