2

En a till ö lista

Såg att Elsa Billgren gjorde a—>ö lista och fick feeling. Pass på! Veckan i bokstavsordning. 

A-avundssjuka
Den senaste tiden har jag fått ett litet styng av avundssjuka när jag följt min barndomsbästis med partner på roliga fester och event utan att jag varit med. Avstånd och småbarnsliv alltså, ingen drömkombo i såna fall. 

B-badkar
Har äntligen ett badkar hemma och längtar så mycket efter att ligga däri när allt är färdigpysslat runtomkring och ta igen alla böcker jag inte hunnit läsa och powernaps jag inte tagit. 

C-cykel
Nu när snön smält bort längtar jag så mycket efter att cykla igen. Favorittransportmedel. 

D-drömhus
Så kul att husdrömmar är tillbaka. Har blivit favoritprogram på tv. ÄLSKAR att inspireras av andras idéer och arkitektur. 

E-evelina 
I veckan ska jag hälsa på min barndomsbästis Evelina. Det är så kul att vi fortfarande håller kontakten, dock väldigt sporadiskt. Hur som helst har vi äntligen fått till en dag att ses, tusen år sen! 

F-Familjen 
En stor familj kan omöjligt befinna sig på samma plats hela tiden. Så i veckan var jag i Göteborg för att hälsa på syster, och igår hemma hos mamma och pappa för att vinka hejdå till bror som flyttar till Los Angeles. Tur man kan hälsa på och få äventyr på samma gång. 

G-gråt 
Är alltså snart 29 år men kan inte hjälpa att jag grinar när jag lyssnar på fjärde Harry Potter och Fawkes tröstar Harry efter sorgligt dödsfall. 

H-Harry Potter
Införskaffat ljudbokskonto och längtar därför ut på promenader så jag kan lyssna igenom böckerna om Harry. Denna vecka kommer jag ha lyssnat färdigt på fjärde. 

I-Iza
Storasyster ska flytta hem från Boden och med sig i sin mage ligger en liten bebis <3

J-jag 
Ger inte mig själv så mycket uppmärksamhet för tillfället men vill verkligen ge mig själv en klapp på axeln för att jag tycker att jag är en bra mamma. Det har inte alltid varit självklart i min världsbild att vara det nämligen, så jag tycker jag hanterat det bra. Så det så. 

K-kropp
Samtidigt som jag klappar mig på axeln klappar jag mig på kroppen, och där är jag inte lika nöjd. Psykiskt påfrestande att ej vara bekväm samtidigt som det krävs äcklig mat för att bli smal. Don’t like. 

L-Längtan
Nu när det varit lite vår ute kan jag knappt hantera längtan efter riktig vår. Glassnyheter, tunn jacka, solvarma väggar, nysopade gator. Mmm!!

M-milstolpe
Nådde första milstolpen i viktönskan i onsdags men gått upp igen efter helg i Gbg. Vet ju att det funkar så men ändå glad att veta att min kropp KAN minska. 

N-Nikolaj 
Ikväll var Sofia, Jesper och bebisen Nikolaj på besök. Så glad i honom <3

O-oron
Om jag hade dödsångest innan bebis ska vi inte tala om hur den är nu. Puh. Det för dock med sig det goda att jag alltid tänker på mina sista ord innan jag säger hejdå till folk, ifall det blir det sista vi nånsin säger. Vill aldrig uppleva ånger nämligen. 

P-pergola
Har frågat min bästa snickarkompis om han vill hjälpa mig med pergola-bygge i vår. Han sa ja. Längtar väldigt mycket!

Q-quiz
Det roligaste denna staden har att erbjuda denna vår är att det kommer hållas arrangerade musikquiz en gång i månaden. Tänker delta i minst ett. 

R-Robin
De bästa personerna i mitt liv heter likadant. Antagligen ingen slump. Den ena är jag gift och har barn med. Han är verkligen min trygga famn. Älskar gränslöst. 
Den andra är saknad nästan jämt, och ibland drömmer jag att vi "gjort slut" när vi inte hörts på länge. De värsta drömmarna jag har. 

S-semester
I sommar åker vi till Gotland, fyra nybildade familjer, med egen strand och härligt boende. Det kommer bli så jävla najs. 

T-Tove 
Denna lilla tjocka bebis gör mig så himla glad. Älskar älskar älskar. 

U-utan slitna toppar
Äntligen fick jag håret klippt förresten. Så otroligt slitet och tråkigt efter mjölkproducerande period i livet. Känner mig som i en garnier-reklam nu. 

V-vaken
Har fortfarande svårt att somna på kvällarna. Är trött men ändå inte. Däremot förstörd om jag inte får sova på dagen sen. 

W-wolkswagen
Ev ej Volvoägare längre inom snar framtid! 

X-Xtina!
Vill vill vill se Linus miss vanity dansa till X-tina snart. 

Y-yr
När jag satt i bilen till Gbg i veckan blev jag någon sekund alldeles yr när jag fattade vilken guldgruva till personer jag har omkring mig. True story. 

Z-zzznark
Vi testar att låta Tove sova i egen säng denna vecka. Alltså ej i sidosäng som hon gjort innan utan i sin spjälsäng. Saknar att ha henne alldeles bredvid men blir ändå helt pirrig när jag hör henne snarka borta i sitt hörn. Inte lika najs med storms snarkningar. Sparkar på honom så han slutar. 

Å-återkomsten
Herregud börjar jobba om mindre än en månad. Skräckblandade känslor. 

Ä-äta
Har sån jävla skev relation till mat. Blir ledsen av att inte kunna äta exakt vad jag vill. 

Ö-öl
Vill bli full snart. 

Kommentarer:

1 Iza Palm:

skriven

Vilken lista <3

2 Lollo:

skriven

Vilken undrar lista! Älskar sista punkten, älskar ärligheten som det annars känns som många (framförallt kvinnor, och framför allt allt MAMMOR 😱 ) inte får säga, att man vill dricka öl och bli lite full!! Kul lista!! Vill göra samma sak! Hur funkar det? Bara ta alfabetet och säga första grej man tänker på på den bokstaven? Och gällande maten, mat kan vara supergott, och ändå gå ner i vikt. Handlar bara om att planera! Jag äter just nu sååååå myclet god mat!! Älskar att jag får äta 6 gånger/dag!! Blir ledsen når jag ätit upp för det är 3 timmar kvar till nästa gång jag får äta 😅😂

Kram kram

Kommentera här: