0

Söndag

Tjeno! Idag är det söndag och jag är jättetrött. Varit mkt aktiviteter sista tiden, det är möhippor och bröllop och ettårskalas och allt möjligt. Man får ju inte riktigt de där söndagarna framför tvn i 12 timmar längre om man säger så. 😅 
Obs har premiärcyklat. SÅ GULLIG BEBIS I HJÄLM. 

(null)


Annars är allt bra! Lite deppad över att jag hade lyckats gå ner lite i vikt men nu tappat kontrollen på maten lite. Mest pga lathet. Så har fått tillbaka putmage. Typiskt. Alltså har ju absolut inte gått ner så mkt att jag blivit smal, tro inget! Men sista gravidkilona plus pytte till fick jag bort iaf. Ska ta tag i det igen. Eller ska sluta äta godis i tid och otid iaf. Classic mig om jag vet att jag kan gå ner i vikt på ett visst sätt så släpper jag allt efter ett tag och går bananaz. Så konstig. 

Tove grät (!) sig igenom hela ettårskontrollen (fortf i chock och trauma eftersom hon typ bara gråter när hon slår sig) så vi var bara där några sekunder kändes det som.  Det var synd. Jag älskar ju att gå på kontroller. Hade så många frågor om barn (allt är ju nytt så jag vet ju inget?), hur man ska leka, hur mkt de ska äta, om de får ha baddräkt eller om man måste ha en såndär ful uv-dräkt osv. Men hann inte med nåt. Ska nog ringa imorn och se om de säger nåt kul :) 

(null)

(null)


Idag var vi en sväng ute i stugan och doppade oss. Härrrligt härrrrligt. Exakt ALLT som händer i juni relaterar jag med blödigt hjärta hur juni var förra året. Så himla sjukt att man liksom upplever en sommar IGEN tillsammans. 
Längtar bara tills hos kan gå nu så man slipper gräsfläckar på hela magen iom hennes master-ålningsteknik i gräs och dylikt. 

Nu sover ongen iaf (najs tog bara två minuter att natta idag, för två veckor sen tog det två timmar!?) 
Vi behöver en bra serie btw?! Just sett chernobyl (så bra!) och sex education (mkt kul!!) så behöver nåt nytt. Nån av mina ynka läsare kanske har ett tips? 

PS. Tove vaknade igen en sekund efter att jag skrev att hon somnat på två min. Life 🤷🏼‍♀️

Kommentera här: