0

Måndag måndag

Hallå! Kul dag på jobbet idag. Byggt skorstenar, lyssnat på pod, gaggat med göbbarna, spelat kort osv osv. Lever ju lajf nu med två dagars jobb och tre dagars häng med favoritbebis. 
Efter jobbet åkte jag och köpte gymkort äntligen. Hurra! Mkt nöjd med detta beslut. 

Nu på kvällen har Elin varit förbi en sväng. Supermysigt som alltid. Åt lite kvällis och snackade strunt. På fredag ska jag till henne i stockhölm då det vankas konsert. Jippiii!! Längtar. 

Annars händer inte jättemkt. Våren är ju på gång så det är riktigt härligt att vara ute nu. I lördags fick Tovbärt hänga lite i lekpark. Är ju egentligen bara gungan hon får ut nånting av så vi var väl där i tio minuter kanske, haha. Glad var hon iaf och sen sov hon gött. Frisk luft är livet! 

(null)

(null)

Och nu är det kväll igen. Barn sover, storchapär försöker maila ikapp alla tusen mail han missat som pappaledig (knapprar rekordsnabbt på tangenterna, aldrig hört nåt liknande tempo). Själv inväntar jag svar från Spotify som lovat hjälpa mig att ta reda på vilken låt jag lyssnade på när Tove föddes. Jag chansar på nån Björn Olsson låt men är inte säker. Hoppas så mkt att det var Hellström eller broder Daniel men vet till 90% att det inte var det. Spännande iallafall. Och kul för de  där kontorsråttorna att få lite roliga uppgifter att bita i. 

Kommentera här: