0

Tiden går

HALLÅ har glömt skriva massor kul!
Var på livets 30årsfest. Theresia är bästa födelsedagsbarnet i mannaminne. Inte skrattat så mkt på tusen år! Allt var så fint och kul och bra fixat. Kommer leva på länge! 
Att Tove vaknade (efter att ej ha velat somna först) och grät sönder mina föräldrars öron vid 02.30 är glömt och förlåtet pga sån kul fest. 

(null)

"Eeeoooo" 

Sen har det varit roliga jobbdagar och häng med folk däremellan innan det var helg igen och Nikolaj döptes. Så fint dop! Nikolaj skötte sig utomordentligt och jag åt tårta (typ den godaste jag nånsin ätit?!) till lunch. 

(null)

Jättefina ju! 
Jag fick agera fotograf och är fortfarande nervös trots att det gått flera dagar sen jag faktiskt fotade?! Bra självförtroende not. 

Efter dop var det 70årskalas i viking. Den lilla 70årsfiranden försvann dock lite ur fokus pga barn som var överallt ♥️
Åke (min farbror som fyllde alltså) bjöd på magiska smörrebröd. Åt som en galning. 

Och nu är det ny vecka (mitt i faktiskt!) och Tove ligger och sover förmiddagsjäs bredvid mig i bingen. 
Vi har varit på hennes första tandläkarbesök precis. Blev stolt över att hon har åtta tänder och glad över att hon åtminstone är först med nåt. (Klassisk osagd tävling mellan barns utveckling ju obs lite ironisk) 
Blev lika stolt över mig själv på blodgivningen igår. "Dina blodvärden är jättefina Britta". Finns ingen bättre komplimang, blir oförskämt glad över såna betyg. Så knäppt. 

Hejdå! 

Kommentera här: