0

Mitten april

Hej vad det går! Tiden alltså. Ändå känns den senaste månaden som den längsta på länge. Lider ju inte extremt av karantänläget som råder, mer än att jag inte hänger i kompisgäng längre, samt ej träffar silverrävarna (våra föräldrar). 
Det är ju väldigt trist. Men iom storchapärs permittering så får vi iaf lite mer tid ihop. Det är ju kul! 

Tovbärt är väldigt nöjd med vädret som varit och det är jag också. Vi spenderar kvällarna på baksidan där hon "målar" trallen med pensel och vatten, vattnar blommor och springer upp och ner för lille backen. 

Igår försökte jag ta bilder på henne uppe i ekskogen precis intill oss. Det är så satan i helvetes fint såhär års när vitsipporna blommar. Så tvingade dit henne, men hon var mestadels missnöjd för hon ville gunga och inte bli fotograferad. Nåväl. Knäppte av några iaf. 

FÖRRESTEN är det nån onge (kan ju vara hon själv högst oklart) som bitit henne i näven. Några vittnesmål ang detta verkar dock inte finnas tyvärr :( 

Igår såg vi klart LOST. Helvete vilken jävla serie alltså. Accepterar slutet än mer varje gång jag ser om serien. 

Just det. Har ju en bebis i magen också. Men märker inte av den någonting mer än att den gör min kropp extremt ful vilket leder till att jag är inne i en ny fas av kroppshat. Tycker verkligen inte om att vara gravid alltså. Längtar efter att få föda ist, det var ballt. 

Nu kommer bilder på Tove! Tycker hon är så göllig och det borde ni också tycka. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)