0

Har alltså två barn

Konstigt ändå. Har inte föreställt mig direkt att vara förälder, plötsligt har man två barn, producerar mjölk igen, går med barnvagn, hejar på i rutschkanan, äter mellis i lekparken och planerar utflykter. 

Hur som helst går det bra att ha en liten bebis och ett stort barn hemma. Tove är väldigt glad och stolt och Edda verkar finna sig i det mesta. 
DOCK har hon fått världens torraste hud och ömsar skinn i samma utsträckning som Voldemort gestaltas när han flagnar sönder och dör i dödsscenen i sista hp-filmen. 
Vågar därför inte visa upp henne för folk atm, så slyddsronden på jobbet har blivit framflyttad en vecka. Ändå ett viktigt åtagande man har som skyddsombud ju. Oftast vet jag dem bara snygga till på kontoren. Gett otrolig effekt hittills. 

Idag är tovbärt några timmar på förskolan, jag sitter hemma och moffar glass ut paketet medan Edda sover. Ser på sista Harry Potter filmen för första gången på VÄLDIGT LÄNGE och längtar till den dagen ngt stort tv-bolag tar sig an att göra sju säsonger tv serie av böckerna istället. Dags nu tycker jag.